Politica de retur

Conform Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri pe care trebuie să le acoperiți sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, cum ar fi costurile de transport.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit. Retururile se fac întotdeauna cu confirmare de primire exclusiv  pe adresa: PLATYTERA PUBLISHING SRL,  Str. Emanoil Porumbaru nr. 82-84, ap.5, sector 1, Bucuresti.

PLATYTERA va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 30 zile calendaristice) de la data informării acesteia de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului, cu condiția să fi primit produsul returnat în termenul legal de 14 zile calendaristice de la data retragerii din contract anunțată de Consumator.

Dacă o comandă este returnată integral, PLATYTERA va returna contravaloarea produselor, dar nu și costul transportului cu care comanda a fost livrată către Consumator. Dacă a fost un retur parțial (doar o parte din produsele dintr-o comandă) atunci PLATYTERA va returna doar valoarea produselor returnate.

Rambursarea banilor se va face prin mijloace electronice (ordin de plată pentru comenzile care au fost achitate prin ramburs sau transfer bancar).

whatsapp