Termeni și condiții

Accesul și folosirea acestui site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Prin vizitarea site-ul www.librariaplatytera.ro, utilizarea lui sau comandarea produselor afisate pe site,  acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

Acest site este întreținut și administrat de societatea Platytera Publishing S.R.L., numita in continuare PLATYTERA, cu sediul în Str. Emanoil Porumbaru nr. 82-84, ap.5, sector 1, Bucuresti, înregistrata la Registrul Comerțului București cu numărul J40/9896/2021, CUI: 44397213
Site-ul www.librariaplatytera.ro, nu îsi asuma nicio garanție, obligatie sau raspundere fața de utilizatorii finali sau față de terți, cu excepția obligațiilor prevazute de legislatia în vigoare. Utilizator este orice persoană care accesează orice pagină sau resursă din cadrul site-ului, indiferent dacă este sau nu înregistrat ca utilizator pe site.

Prin accesarea site-ului, utilizatorii se angajează să respecte legile în vigoare și să nu desfăsoare activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor, se angajează să nu modifice, copieze, distribuie, publice, să reproducă sau să vândă orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator înregistrat, utlizatorul final se angajează să introducă și să mențină datele sale de identificare complete și corecte.
Acesti Termeni si Condiții de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului www.librariaplatytera.ro. Ei pot fi modificati de Platytera în orice moment.

Protectia Datelor personale

Platytera asigură protecția datelor personale ale utilizatorului, colectate pe site-ul www.librariaplatytera.ro și se angajează să le folosească exclusiv în beneficiul clienților și în scopul declarat al acestui site, ca librarie online și blog.
PLATYTERA a implementat masurile de protecție necesare onform Regulamentului european privind protecția datelor personale. 

www.librariaplatytera.ro nu reține și nu stochează datele de card ale clienților

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului acces limitat pe acest site, numai în interes personal, în scopurile declarate: librarie online si blog. Nici utilizatorii înregistrați și nici alte persoane, care nu se află în relații contractuale cu noi, nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l copia sau de a-l exploata în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor PLATYTERA. Vizitatorii pot accesa site-ul fără a-și lăsa datele personale.

Librăria online www.librariaplatytera.ro nu îsi asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefuncționării temporare sau defectuase a site-ului.

Utilizatorii site-ului editurii Platytera Books & Arts pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu editura.

Limitarea responsabilității

Utilizarea pe www.librariaplatytera.ro  a oricarui nume de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Platytera nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele aparute prin folosirea informaților sau a produselor achizitionate prin intermediul librariei noastre online. Prin urmare, Platytera nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca urmare a utilizării site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.
Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.
Informatiile incluse pe www.librariaplatytera.ro  vor fi puse la dispoziție cu bună credință, folosind surse pe care noi le considerăm de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intra sub incidența legii dreptului de autor, vă rugam să ne aduceți  la cunostință la adresa office@librariaplatytera.ro pentru a putea lua masurile legale necesare. 

Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care apar în secțiunile blogului sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale și nu implică responsabilitatea solidară a www.librariaplatytera.ro. 

Drepturile de proprietate intelectuală

Continutul site-ului www.librariaplatytera.ro, este integral proprietatea Platytera Publishing si este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Detaliile produselor, proiectelor, evenimentelor si serviciilor PLATYTERA prezentate în cadrul site-ului sunt oferite cu titlu informativ și pot suferi modificări neanunțate. De asemenea, imaginile, clipurile video si celelalte resurse media sunt prezentate întotdeauna cu titlu de exemplu.

Reguli de citare  

Pentru a respecta legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe (Legea nr. 8/1996 din 14/03/1996, ultima actualizare prin Legea nr. 329/2006), politica de citare a  Platytera presupune o menţionare completă a sursei, în orice referire la cărţile apărute la editură: numele complet al autorului/autorilor, titlul volumului, numele oficial al Editurii - Platytera Books & Arts, anul apariţiei.

Acestea vor fi specificate indiferent de ordine în orice formă scrisă sau audio-vizuală în care se va reproduce vreun fragment din cărţile publicate la editura Platytera Books & Arts, precum şi în orice context în care va fi menţionat titlul unui astfel de volum sau numele vreunui autor al editurii (cu menţiunea că referirea la acest autor se face aducând în discuţie activitatea sa publicistică la editura Platytera Books & Arts).

Revizuirea site-ului

Platytera își rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau șterge în orice moment secțiunea “Termeni și Condiții” a prezentului site. Din acest motiv, utilizatorii sunt sfătuiți să viziteze periodic această secțiune.
whatsapp