În albastru

Autor: Gina Șerbănescu

    Info produs:


Gina Șerbănescu este Doctor în Filosofie, titlu obținut la Universitatea București. Este cronicar de artele spectacolului, cu articole publicate în Dilema veche, Observatorul Cultural, Teatrul azi, Scena.Ro, LiterNet.ro, B-Critic. A realizat dramaturgia coregrafică şi asistenţă dramaturgică pentru coregrafi din România, Danemarca, Croaţia, Bulgaria, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Ungaria.
Este autoarea cărților Dansul Contemporan- Sensuri ale corpului, publicată de Centrul Național al Dansului și Fundația Camil Petrescu și Trixy Checais - Cartografia Zborului, publicată de Editura Eikon și Centrul Național al Dansului București.

Gina Șerbănescu descrie în arabescuri poetice existența la răscruce, omul ca loc de întâlnire a formelor și a traiectoriilor posibile. La granița dintre sens și nonsens, dintre forță și fragilitate, dintre haos și armonie pulsează lumina cea neapropiată. Ea ‘arde biografia măștilor’ și atrage spre o fericită rezoluție travaliul liric, care interpretează, din pragul aporiei, partitura ‘învierii camuflate în banal’. Fără a acționa ca agenți agresivi la adresa viziunii de ansamblu, dinamismul și ruptura coexistă (iconomic) cu ‘îmbrățișarea a ceea ce vine și nu trece’. Un joc de cuvinte pentru suflet și minte”. (Florin Caragiu).

  • 17 00 lei

Disponibilitate: În Stoc

Transport gratuit

la comenzi mai mari de 150 lei

Descriere

Titlu: În albastru
ISBN: 978-606-95442-8-0
Domeniu: Poezie
Categorie: Literatură
Autor: Gina Șerbănescu
Format: 13x20 cm
Pagini: 96
An Aparitie: 2023
Tip coperta: Broșată

Spune-ți opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp